Unikátní spojení patentované probiotické kultury a výjimečné tmavé čokolády.
- Denní dávka v jedné 5 gramové čokoládové kostičce obsahuje 3 miliardy enkapsulovaných probiotických bakterií – kultura Probiocap™ Lactobacillus Rosell-52 ME
- Bakterie rodu Lactobacillus jsou nezbytnou součástí střevní mikroflóry
- Přírodní produkt
- Bez konzervantů
-
Bez přidaných
barviv a aromat -
Raw kakaové
boby
Informace o produktu
Privátní značka nebo hotové výrobky
Velikost čokolády
5 gramů
Dárkové balení
21 kusů po 5 g v jedné krabici
- Probiocap© patentovaná technologie mikroenkapsulace, která chrání probiotika proti všem nepříznivým podmínkám. Výsledkem procesu je účinné a kvalitní probiotikum, které může být skladováno při pokojových teplotách bez ztráty životaschopnosti, navíc je zajištěna také ochrana před působením žaludečních kyselin v žaludku.
- Obsahuje prebiotickou vlákninu - zdroj živin pro mikroflóru v tlustém střevě
- Bez konzervantů, přírodní suroviny
- Ruční výroba v malých sériích v České republice
Probiotické mikroorganizmy
Probiotika lze definovat jako živé mikroorganismy, které při užívání v dostatečném množství přináší svému hostiteli zdravotní prospěch, protože přirozeně je náš trávicí trakt osídlen miliardami živých mikroorganismů. Mezi probiotické mikroorganismy řadíme různé rody a druhy - nejvýznamnější jsou laktobacily, bifidobakterie a laktokoky.
Nepražené kakaové boby – superpotravina
zejména kakaové boby, které neprošly pražením, jsou označovány za nejbohatší zdroj antioxidantů, dále také vitamínů, vlákniny, enzymů, esenciálních mastných kyselin a minerálů.
Kakaové máslo
je přirozeně se vyskytující tuk nacházející se v kakaových bobech, obsahuje především směs nasycených a mono nenasycených mastných kyselin. Kyselina stearová je převládající z nasycených tuků v kakaovém másle a obecně je považována v porovnání s jinými nasycenými tuky za unikátní - nezvyšuje hladinu LDL cholesterolu v krvi. Vyznačuje se vysokou stabilitou, díky přirozeně obsaženým antioxidantům – vitamín E, polyfenolické látky.
Inulin
je přírodní rozpustná vláknina, pochází z kořenů rostliny čekanky. Dle výživových doporučení by dospělý člověk měl konzumovat 25 až 30 gramů vlákniny denně. Inulin je navíc vláknina s prebiotickým účinkem – stimuluje růst prospěšných bakterií v tlustém střevě. Zdravotní přínosy vlákniny jsou stále předmětem mnoha vědeckých výzkumů.
Doplňky stravy v čokoládě představují unikátní spojení kvalitní a lahodné čokolády, originálních receptur a luxusního balení.
Doplňky stravy v čokoládě vyrábíme pouze z těch nejkvalitnějších surovin. Jednotlivé aktivní látky vybíráme na základě nejnovějších vědeckých poznatků, které kombinujeme s lahodnou čokoládou. Naše čokoláda obsahuje pouze nepražené kakaové boby, protože pražením vlivem vysoké teploty dochází ke ztrátě velké řady prospěšných látek, zejména polyfenolické povahy.
Doplňky stravy v čokoládě jsou vyvíjeny a vyráběny na základě vzájemné spolupráce nutraceutické vývojové společnosti mcePharma a.s. a manufaktury VITALO manufaktura s.r.o. v České republice.
Co naše doplňky stravy v čokoládě spojuje?
- Originální forma doplňku stravy
- Denní dávka aktivní látky v 5 gramové kostičce čokolády
- Čokoláda nejvyšší kvality z nepražených kakaových bobů
- Bez konzervantů, pouze přírodní suroviny
- Certifikovaná výroba v České republice
- Luxusní balení, vhodné také jako výjimečný dárek
- Vývoj na základě požadavků zákazníka
- Produkty nabízíme jako hotové produkty nebo pro privátní značky