PROBIOTICS - Probiotics Forte

Unikátní spojení patentované probiotické kultury a výjimečné tmavé čokolády.

  • Denní dávka v jedné 5 gramové čokoládové kostičce obsahuje 3 miliardy enkapsulovaných probiotických bakterií – kultura Probiocap™ Lactobacillus Rosell-52 ME
  • Bakterie rodu Lactobacillus jsou nezbytnou součástí střevní mikroflóry
  • Přírodní produkt
  • Bez konzervantů
  • Bez přidaných
    barviv a aromat
  • Raw kakaové
    boby

Informace o produktu

Privátní značka nebo hotové výrobky

Velikost čokolády

5 gramů

Dárkové balení

21 kusů po 5 g v jedné krabici

Benefity

  • Probiocap© patentovaná technologie mikroenkapsulace, která chrání probiotika proti všem nepříznivým podmínkám. Výsledkem procesu je účinné a kvalitní probiotikum, které může být skladováno při pokojových teplotách bez ztráty životaschopnosti, navíc je zajištěna také ochrana před působením žaludečních kyselin v žaludku.
  • Obsahuje prebiotickou vlákninu - zdroj živin pro mikroflóru v tlustém střevě
  • Bez konzervantů, přírodní suroviny
  • Ruční výroba v malých sériích v České republice

Přísady

Probiotické mikroorganizmy

Probiotické mikroorganizmy

Probiotika lze definovat jako živé mikroorganismy, které při užívání v dostatečném množství přináší svému hostiteli zdravotní prospěch, protože přirozeně je náš trávicí trakt osídlen miliardami živých mikroorganismů. Mezi probiotické mikroorganismy řadíme různé rody a druhy - nejvýznamnější jsou laktobacily, bifidobakterie a laktokoky.

Nepražené kakaové boby – superpotravina

Nepražené kakaové boby – superpotravina

zejména kakaové boby, které neprošly pražením, jsou označovány za nejbohatší zdroj antioxidantů, dále také vitamínů, vlákniny, enzymů, esenciálních mastných kyselin a minerálů.

Kakaové máslo

Kakaové máslo

je přirozeně se vyskytující tuk nacházející se v kakaových bobech, obsahuje především směs nasycených a mono nenasycených mastných kyselin. Kyselina stearová je převládající z nasycených tuků v kakaovém másle a obecně je považována v porovnání s jinými nasycenými tuky za unikátní - nezvyšuje hladinu LDL cholesterolu v krvi. Vyznačuje se vysokou stabilitou, díky přirozeně obsaženým antioxidantům – vitamín E, polyfenolické látky.

Inulin

Inulin

je přírodní rozpustná vláknina, pochází z kořenů rostliny čekanky. Dle výživových doporučení by dospělý člověk měl konzumovat 25 až 30 gramů vlákniny denně. Inulin je navíc vláknina s prebiotickým účinkem – stimuluje růst prospěšných bakterií v tlustém střevě. Zdravotní přínosy vlákniny jsou stále předmětem mnoha vědeckých výzkumů.

Doplňky stravy v čokoládě představují unikátní spojení kvalitní a lahodné čokolády, originálních receptur a luxusního balení.

Doplňky stravy v čokoládě vyrábíme pouze z těch nejkvalitnějších surovin. Jednotlivé aktivní látky vybíráme na základě nejnovějších vědeckých poznatků, které kombinujeme s lahodnou čokoládou. Naše čokoláda obsahuje pouze nepražené kakaové boby, protože pražením vlivem vysoké teploty dochází ke ztrátě velké řady prospěšných látek, zejména polyfenolické povahy.

Doplňky stravy v čokoládě jsou vyvíjeny a vyráběny na základě vzájemné spolupráce nutraceutické vývojové společnosti mcePharma s.r.o. a manufaktury VITALO manufaktura s.r.o. v České republice.

Co naše doplňky stravy v čokoládě spojuje?

  • Originální forma doplňku stravy
  • Denní dávka aktivní látky v 5 gramové kostičce čokolády
  • Čokoláda nejvyšší kvality z nepražených kakaových bobů
  • Bez konzervantů, pouze přírodní suroviny
  • Certifikovaná výroba v České republice
  • Luxusní balení, vhodné také jako výjimečný dárek
  • Vývoj na základě požadavků zákazníka
  • Produkty nabízíme jako hotové produkty nebo pro privátní značky

Napište nám

Kontaktní údaje:

Mám zájem o:

Vaše zpráva: