NUTRITION Protein 32%

bez přidaného cukru, 47 % kakaových bobů

Exkluzivní tmavá čokoláda s vysokým obsahem proteinu 32 % a s vysokým obsahem kakaových bobů 47 %, bez přidaných cukrů, s vysokým obsahem vlákniny.

Čokoláda speciálně vyvinutá pro sportovce, obsah syrovátkového proteinu 32 g/100g. Lahodné spojení kvalitní čokolády a proteinu.

  • Nepražené kakaové boby 47 %
  • Protein je nepostradatelný pro růst a udržení svalové hmoty, podporuje regeneraci svalů
  • Bez konzervantů, přírodní suroviny
  • Ruční výroba v malých sériích v České republice
  • Přírodní produkt
  • Bez konzervantů
  • Bez přidaných
    barviv a aromat
  • Nezpůsobuje zubní kaz
  • Raw kakaové
    boby

Informace o produktu

Privátní značka nebo hotové výrobky

Velikost čokolády

5 a 25 gramů

Dárkové balení

21 kusů po 5 g v jedné krabici

Benefity

  • Vyvinuto speciálně pro sportovce
  • Vysoký obsah syrovátkového proteinu (32 g/100 g)
  • Bez přidaného cukru
  • Vysoký obsah vlákniny ve formě inulinu
  • Protein je nepostradatelný pro růst a udržení svalové hmoty
  • Protein podporuje zkrácení doby regenerace svalů

Složení

Kakaové boby, protein ve formě syrovátkového koncentrátu, kakaové máslo, inulin (z kořene čekanky), sladidlo erythritol

Přísady čokolády

Protein

Protein

ve formě syrovátkového koncentrátu. Proteiny neboli bílkoviny jsou pro naše tělo základní stavební látky. Protein pomáhá při tvorbě a udržování svalové hmoty, podporuje zkrácení doby regenerace svalů po namáhavém fyzickém výkonu.

Nepražené kakaové boby – superpotravina

Nepražené kakaové boby – superpotravina

zejména kakaové boby, které neprošly pražením, jsou označovány za nejbohatší zdroj antioxidantů, dále také vitamínů, vlákniny, enzymů, esenciálních mastných kyselin a minerálů.

Kakaové máslo

Kakaové máslo

je přirozeně se vyskytující tuk nacházející se v kakaových bobech, obsahuje především směs nasycených a mono nenasycených mastných kyselin. Kyselina stearová je převládající z nasycených tuků v kakaovém másle a obecně je považována v porovnání s jinými nasycenými tuky za unikátní - nezvyšuje hladinu LDL cholesterolu v krvi. Vyznačuje se vysokou stabilitou, díky přirozeně obsaženým antioxidantům – vitamín E, polyfenolické látky.

Inulin

Inulin

je přírodní rozpustná vláknina, pochází z kořenů rostliny čekanky. Dle výživových doporučení by dospělý člověk měl konzumovat 25 až 30 gramů vlákniny denně. Inulin je navíc vláknina s prebiotickým účinkem – stimuluje růst prospěšných bakterií v tlustém střevě. Zdravotní přínosy vlákniny jsou stále předmětem mnoha vědeckých výzkumů.

Erythritol - přírodní sladidlo

Erythritol - přírodní sladidlo

přírodní sladidlo, které se přirozeně vyskytuje v ovoci. Vyrábí se mikrobiální fermentací sacharidů. Má nulovou energetickou hodnotu, nezpůsobuje zubní kaz, neovlivňuje hladinu cukru v krvi (GI = 0).

Použité složky a poměry ve složení splňují požadavky na zdravotní a výživová tvrzení dle Nařízení (ES) č. 1924/2006, založené na vědeckém stanovisku EFSA:

Bílkoviny přispívají k růstu a udržení svalové hmoty.

Konzumace čokolády obsahující inulin vede oproti čokoládě obsahující cukr k nižšímu nárůstu hladiny glukózy v krvi.

VÝŽIVOVÉ ÚDAJE na 100 g:

Energetická hodnota 1941 kJ / 468 kcal
Tuky 32 g
z toho nasycené mastné kyseliny 19 g
Sacharidy 12,9 g
z toho cukry 3,7 g
z toho polyalkoholy 8,6 g
Vláknina 17 g
Bílkoviny 32 g
Sůl 0,16 g

Napište nám

Kontaktní údaje:

Mám zájem o:

Vaše zpráva: