NATURAL ENERGIZER Schisandra

bez přidaného cukru, 59 % kakaových bobů

Fascinující kombinace plodů Schizandry čínské a tmavé čokolády z nepražených kakaových bobů 59 %, s vysokým obsahem vlákniny, bez přidaného cukru. Čokoláda plná energie.

  • Nepražené kakaové boby 59 %
  • Plody schizandry se považují za životabudič, často bývají označovány jako superpotravina
  • Bez konzervantů, přírodní suroviny
  • Ruční výroba v malých sériích v České republice
  • Přírodní produkt
  • Bez konzervantů
  • Bez přidaných
    barviv a aromat
  • Nezpůsobuje zubní kaz
  • Raw kakaové
    boby

Informace o produktu

Privátní značka nebo hotové výrobky

Velikost čokolády

5, 25, 50 a 75 gramů

Dárkové balení

21 kusů po 5 g v jedné krabici

Benefity

  • Schizandra má silné antioxidační účinky, zvyšuje obranyschopnost organismu proti psychickému i biologickému stresu
  • Bez přidaného cukru
  • Vysoký obsah vlákniny ve formě inulinu

Složení

kakaové boby, sladidlo erythritol, inulin (z kořene čekanky), kakaové máslo, sušené plody Schizandry čínské.

Přísady čokolády

Schizandra čínská (Schizandra chinensis)

Schizandra čínská (Schizandra chinensis)

léčivá rostlina přirozeně rozšířená v severovýchodní Číně, jejíž plody patří mezi superpotraviny – zahání únavu, zvyšuje odolnost organismu při zátěži, pozitivně působí na mentální pohodu.

Nepražené kakaové boby – superpotravina

Nepražené kakaové boby – superpotravina

zejména kakaové boby, které neprošly pražením, jsou označovány za nejbohatší zdroj antioxidantů, dále také vitamínů, vlákniny, enzymů, esenciálních mastných kyselin a minerálů.

Kakaové máslo

Kakaové máslo

je přirozeně se vyskytující tuk nacházející se v kakaových bobech, obsahuje především směs nasycených a mono nenasycených mastných kyselin. Kyselina stearová je převládající z nasycených tuků v kakaovém másle a obecně je považována v porovnání s jinými nasycenými tuky za unikátní - nezvyšuje hladinu LDL cholesterolu v krvi. Vyznačuje se vysokou stabilitou, díky přirozeně obsaženým antioxidantům – vitamín E, polyfenolické látky.

Inulin

Inulin

je přírodní rozpustná vláknina, pochází z kořenů rostliny čekanky. Dle výživových doporučení by dospělý člověk měl konzumovat 25 až 30 gramů vlákniny denně. Inulin je navíc vláknina s prebiotickým účinkem – stimuluje růst prospěšných bakterií v tlustém střevě. Zdravotní přínosy vlákniny jsou stále předmětem mnoha vědeckých výzkumů.

Erythritol - přírodní sladidlo

Erythritol - přírodní sladidlo

přírodní sladidlo, které se přirozeně vyskytuje v ovoci. Vyrábí se mikrobiální fermentací sacharidů. Má nulovou energetickou hodnotu, nezpůsobuje zubní kaz, neovlivňuje hladinu cukru v krvi (GI = 0).

Použité složky a poměry ve složení splňují požadavky na zdravotní a výživová tvrzení dle Nařízení (ES) č. 1924/2006, založené na vědeckém stanovisku EFSA:

Schizandra čínská podporuje mentální pohodu

Schizandra čínská je adaptogen, pozitivně působí proti stresu

Konzumace čokolády obsahující inulin vede oproti čokoládě obsahující cukr k nižšímu nárůstu hladiny glukózy v krvi

VÝŽIVOVÉ ÚDAJE na 100 g:

Energetická hodnota 1611 kJ / 392 kcal
Tuky 35 g
z toho nasycené mastné kyseliny 21 g
Sacharidy 33 g
z toho cukry 1,1 g
z toho polyalkoholy 31 g
Vláknina 7,5 g
Sůl 0,04 g

Napište nám

Kontaktní údaje:

Mám zájem o:

Vaše zpráva: