MATCHA TEA No added sugar

bez přidaného cukru

Skvělá bílá čokoláda obohacená zeleným čajem Matcha, s vysokým obsahem vlákniny, bez přidaného cukru.

Matcha je japonský zelený čaj, který se vyznačuje silnými antioxidačními účinky a dodává čokoládě nejen unikátní chuť, ale také barvu.

  • Bílá čokoláda obohacená o Matcha – unikátní zelený čaj
  • Bez konzervantů, přírodní suroviny
  • Ruční výroba v malých sériích v České republice
  • Přírodní produkt
  • Bez konzervantů
  • Bez přidaných
    barviv a aromat
  • Raw kakaové
    boby

Informace o produktu

Privátní značka nebo hotové výrobky

Velikost čokolády

5, 25, 50 a 75 gramů

Dárkové balení

21 kusů po 5 g v jedné krabici

Benefity

  • Potěšení pro milovníky Matcha zeleného čaje
  • Matcha zelený čaj působí jako silný antioxidant
  • Matcha zelený čaj má pozitivní vliv na metabolizmus lipidů
  • Bez přidaného cukru
  • Vysoký obsah vlákniny ve formě inulinu

Složení

Kakaové máslo, sušené mléko, inulin (z kořene čekanky), erythritol, matcha.

Přísady čokolády

Matcha

Matcha

unikátní práškový čaj s tisíciletou historií, má povzbudivé účinky, vysoký obsah antioxidantů, vitamínů, minerálů a vlákniny, pozitivně ovlivňuje metabolizmus lipidů.

Nepražené kakaové boby – superpotravina

Nepražené kakaové boby – superpotravina

zejména kakaové boby, které neprošly pražením, jsou označovány za nejbohatší zdroj antioxidantů, dále také vitamínů, vlákniny, enzymů, esenciálních mastných kyselin a minerálů.

Inulin

Inulin

je přírodní rozpustná vláknina, pochází z kořenů rostliny čekanky. Dle výživových doporučení by dospělý člověk měl konzumovat 25 až 30 gramů vlákniny denně. Inulin je navíc vláknina s prebiotickým účinkem – stimuluje růst prospěšných bakterií v tlustém střevě. Zdravotní přínosy vlákniny jsou stále předmětem mnoha vědeckých výzkumů.

Erythritol - přírodní sladidlo

Erythritol - přírodní sladidlo

přírodní sladidlo, které se přirozeně vyskytuje v ovoci. Vyrábí se mikrobiální fermentací sacharidů. Má nulovou energetickou hodnotu, nezpůsobuje zubní kaz, neovlivňuje hladinu cukru v krvi (GI = 0).

Použité složky a poměry ve složení splňují požadavky na zdravotní a výživová tvrzení dle Nařízení (ES) č. 1924/2006, založené na vědeckém stanovisku EFSA:

Zelený čaj (Matcha) působí jako antioxidant, pozitivně ovlivňuje metabolizmus lipidů

Konzumace čokolády obsahující inulin vede oproti čokoládě obsahující cukr k nižšímu nárůstu hladiny glukózy v krvi

VÝŽIVOVÉ ÚDAJE na 100 g:

Energetická hodnota 2340 kJ / 567 kcal
Tuky 49 g
z toho nasycené mastné kyseliny 30 g
Sacharidy 26 g
z toho cukry 12 g
z toho polyalkoholy 10 g
Vláknina 16 g
Bílkoviny 7,4 g
Sůl 0,09 g

Napište nám

Kontaktní údaje:

Mám zájem o:

Vaše zpráva: