HEALTHY BODY Ginkgo biloba

bez přidaného cukru, 60 % kakaových bobů

Originální spojení Ginkgo biloby a lahodné tmavé čokolády z nepražených kakaových bobů 60 %, zdobené lyofilizovanými borůvkami.

  • Nepražené kakaové boby 60 %
  • Čokoláda obohacená o bylinu Ginkgo biloba
  • Bez konzervantů, přírodní suroviny
  • Ruční výroba v malých sériích v České republice
  • Přírodní produkt
  • Bez konzervantů
  • Bez přidaných
    barviv a aromat
  • Nezpůsobuje zubní kaz
  • Raw kakaové
    boby

Informace o produktu

Privátní značka nebo hotové výrobky

Velikost čokolády

5, 25, 50 a 75 gramů

Dárkové balení

21 kusů po 5 g v jedné krabici

Benefity

  • Ginkgo biloba má antioxidační vlastnosti - chrání buňky před volnými radikály
  • Ginkgo biloba podporuje mikrocirkulaci krevního systému
  • Gingko biloba podporuje duševní rovnováhu a kognitivní funkce
  • Bez přidaného cukru
  • Vysoký obsah vlákniny ve formě inulinu

Složení

kakaové boby, sladidlo erythritol, inulin (z kořene čekanky), kakaové máslo, sušené listy Ginkgo biloba, lyofilizované borůvky

Přísady čokolády

Ginkgo biloba

Ginkgo biloba

čínská léčivá rostlina, působí jako silný antioxidant, navíc zlepšuje prokrvení nejen končetin, ale také mozku - podporuje paměť a soustředění.

Nepražené kakaové boby – superpotravina

Nepražené kakaové boby – superpotravina

zejména kakaové boby, které neprošly pražením, jsou označovány za nejbohatší zdroj antioxidantů, dále také vitamínů, vlákniny, enzymů, esenciálních mastných kyselin a minerálů.

Inulin

Inulin

je přírodní rozpustná vláknina, pochází z kořenů rostliny čekanky. Dle výživových doporučení by dospělý člověk měl konzumovat 25 až 30 gramů vlákniny denně. Inulin je navíc vláknina s prebiotickým účinkem – stimuluje růst prospěšných bakterií v tlustém střevě. Zdravotní přínosy vlákniny jsou stále předmětem mnoha vědeckých výzkumů.

Erythritol - přírodní sladidlo

Erythritol - přírodní sladidlo

přírodní sladidlo, které se přirozeně vyskytuje v ovoci. Vyrábí se mikrobiální fermentací sacharidů. Má nulovou energetickou hodnotu, nezpůsobuje zubní kaz, neovlivňuje hladinu cukru v krvi (GI = 0).

Použité složky a poměry ve složení splňují požadavky na zdravotní a výživová tvrzení dle Nařízení (ES) č. 1924/2006, založené na vědeckém stanovisku EFSA::

  • Ginkgo biloba má antioxidační vlastnosti
  • Ginkgo biloba podporuje mikrocirkulaci krevního systému
  • Gingko biloba podporuje duševní rovnováhu a kognitivní funkce

Konzumace čokolády obsahující inulin vede oproti čokoládě obsahující cukr k nižšímu nárůstu hladiny glukózy v krvi.

VÝŽIVOVÉ ÚDAJE na 100 g:

Energetická hodnota 1716 kJ / 417 kcal
Tuky 35 g
z toho nasycené mastné kyseliny 21 g
Sacharidy 34 g
z toho cukry 3,1 g
z toho polyalkoholy 28 g
Vláknina 22 g
Bílkoviny 7,9 g
Sůl 0,04 g

Napište nám

Kontaktní údaje:

Mám zájem o:

Vaše zpráva: