HAPPY KIDS Milk Strawberry Flavour

bez přidaného cukru, 57 % kakaových bobů

Vynikající čokoláda z nepražených kakaových bobů 57 % s jahodovou příchutí, bez přidaných cukrů, zjemněná mlékem.

  • Nepražené kakaové boby 57%
  • Skvělá kombinace přírodních surovin pro milovníky kvalitní čokolády
  • Bez konzervantů, přírodní suroviny
  • Ruční výroba v malých sériích v České republice
  • Přírodní produkt
  • Bez konzervantů
  • Bez přidaných
    barviv a aromat
  • Raw kakaové
    boby

Informace o produktu

Privátní značka nebo hotové výrobky

Velikost čokolády

5, 25, 50 a 75 gramů

Dárkové balení

21 kusů po 5 g v jedné krabici

Benefity

  • Bez přidaného cukru
  • Bez umělých barviv a aromat
  • Vysoký obsah vlákniny ve formě inulinu

Složení

Kakaové boby, inulin (z kořene čekanky), sušené mléko, kakaové máslo, erythritol, aroma.

Přísady čokolády

Nepražené kakaové boby – superpotravina

Nepražené kakaové boby – superpotravina

zejména kakaové boby, které neprošly pražením, jsou označovány za nejbohatší zdroj antioxidantů, dále také vitamínů, vlákniny, enzymů, esenciálních mastných kyselin a minerálů.

Kakaové máslo

Kakaové máslo

je přirozeně se vyskytující tuk nacházející se v kakaových bobech, obsahuje především směs nasycených a mono nenasycených mastných kyselin. Kyselina stearová je převládající z nasycených tuků v kakaovém másle a obecně je považována v porovnání s jinými nasycenými tuky za unikátní - nezvyšuje hladinu LDL cholesterolu v krvi. Vyznačuje se vysokou stabilitou, díky přirozeně obsaženým antioxidantům – vitamín E, polyfenolické látky.

Inulin

Inulin

je přírodní rozpustná vláknina, pochází z kořenů rostliny čekanky. Dle výživových doporučení by dospělý člověk měl konzumovat 25 až 30 gramů vlákniny denně. Inulin je navíc vláknina s prebiotickým účinkem – stimuluje růst prospěšných bakterií v tlustém střevě. Zdravotní přínosy vlákniny jsou stále předmětem mnoha vědeckých výzkumů.

Erythritol - přírodní sladidlo

Erythritol - přírodní sladidlo

přírodní sladidlo, které se přirozeně vyskytuje v ovoci. Vyrábí se mikrobiální fermentací sacharidů. Má nulovou energetickou hodnotu, nezpůsobuje zubní kaz, neovlivňuje hladinu cukru v krvi (GI = 0).

Použité složky a poměry ve složení splňují požadavky na zdravotní a výživová tvrzení dle Nařízení (ES) č. 1924/2006, založené na vědeckém stanovisku EFSA::

Konzumace čokolády obsahující inulin vede oproti čokoládě obsahující cukr k nižšímu nárůstu hladiny glukózy v krvi.

Zachovává správnou mineralizaci zubů snížením jejich demineralizace.

VÝŽIVOVÉ ÚDAJE na 100 g:

Energetická hodnota 1964 kJ / 477 kcal
Tuky 39 g
z toho nasycené mastné kyseliny 33 g
Sacharidy 17,5 g
z toho cukry 7 g
z toho polyalkoholy 10 g
Vláknina 30 g
Bílkoviny 9,8 g
Sůl 0,08 g

Napište nám

Kontaktní údaje:

Mám zájem o:

Vaše zpráva: